Swedish Chinese (Traditional) Danish Dutch English French German Hungarian Italian Spanish

FAQ

Behöver jag ha tryck på mina köbiljetter?

Tryck får Ni automatiskt om Ni har ställt in maskinen på riktigt sätt. Könummer kommer då tryckt på kölappen, i vissa fall är könummer färdigtryckt på lapparna. Om ni önskar tryck på baksidan av kölapparna eller har andra kundspecifika önskemål, kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Vad menas med arkivbeständigt?

Förutsatt korrekt förvaring kan ett kvitto, utskrivet på dom flesta termopapper som idag används, förbli läsligt i 5 år. Detta är tillräckligt för kvitto ifrån livsmedelsbutiken, men gäller kvitto som garantibevis eller verifikat vid skatte- och momsredovisning krävs ett papper med en längre arkivbeständighet, 7 eller 10 år.

För alla kvaliteter gäller att utskriftens livslängd förutsätter korrekt arkivering: termopappret skall skyddas mot värme, fukt, stark belysning liksom emot kontakt med oljor och andra feta ämnen.

Hitta din rulle

Här kommer inom kort en lista på alla kassaregister och betalterminaler som gör det enkelt för er att finna just er rulle, färgband etc. Tills dess ring oss på 08-6475740 eller maila på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så hjälper vi dig.

Hur skaffar jag en betalterminal

Kontakta din bank och rådgör med dem.

Vilka kassasystem är godkända för den nya lagen

På Skattemyndigheten hemsida finner ni och kan ladda ner en lista på de kassaregister som är godkända.

www.skatteverket.se

PAYDOT AB  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.