Swedish Chinese (Traditional) Danish Dutch English French German Hungarian Italian Spanish

Paydot och miljön


På Paydot värnar vi om miljön. Det försöker vi göra på många olika sätt. Ett sätt som vi nyligen satte in är att vi säljer bara och kommer framöver bara sälja toner och bläckpatroner som är miljövänliga och går till återvinning. Det betyder att vi f o m nu tar bort alla original toner och bläckpatroner ur vårt sortiment.

svanen_cmyk_trans-[Converted]Vi samarbetar med Sott och kan erbjuda företag över hela landet gratis upphämntning av förbrukade kassetter som tas till återvinning. Alla våra volymprodukter är märkta med det nordiska miljömärket Svanen. På Paydot använder vi sedan länge internt självklart bara miljötoner.

Produkterna uppfyller en rad kriterier, bl.a. följande:

  • kassetten är återanvänd
  • innehåller inte miljöfarliga eller hälsoskadliga ämnen
  • kassetterna är kvalitetssäkrade

Även inom området rengöring har vi valt att gå på en helt ny linje. Vårt samarbete med DISKO är ett resultat av miljötänkande inom många olika områden. Många rengöringsprodukter idag innehåller ämnen som är direkt miljöfarliga. Men tillsammans med DISKO så har vi nu en produktlinje som går mot att vara i största möjliga mån miljövänlig.

  • DISKO rengöringsprodukter är hud- och miljövänliga.
  • DISKO rengöringsprodukter innehåller aktiva och effektiva oljor utvunna ur apelsinskal och är därmed baserade på naturliga komponenter.
  • DISKO rengöringsprodukter uppfyller EU direktiv 91/155 EEC rörande hälsa och arbetsförhållanden.

Vi gör vårt bästa för att bidra till miljön och uppmanar andra att göra detsamma.

PayDot AB


PAYDOT AB  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.